Suche

Eowihor Haken Handtuchhaken, Ohne Bohren, 4 Stück Klebehaken

€ 47.00 · 4.9 (218) · Auf Lager

1. Material av hög kvalitet - självhäftande krok - bra finish - inga vassa kanter. Den är kompakt, fast, icke-deformerbar, tillverkad av rostfritt stål, | 8209

1. Material av hög kvalitet - självhäftande krok - bra finish - inga vassa kanter. Den är kompakt, fast, icke-deformerbar, tillverkad av rostfritt stål, med god korrosionsbeständighet och rostbeständighet, vilket kraftigt minskar korrosion, repor, missfärgning och fingeravtryck vid dagligt bruk.

2. Lätt att installera: ingen perforering, inga dekorativa väggskador, stark vidhäftning. För att använda den, ta bara av skyddsfilmen från den självhäftande dynan, fäst kroken på den släta väggen, tryck försiktigt på den självhäftande dynan för att få den att fästa helt till målet och vänta i 24 timmar innan användning.

3. Flera användningsområden: hållös krimpkrok kan enkelt kopplas till glas, trä, metall, keramik, keramiska plattor, etc. Den kan användas i sovrum, badrum, kontor, skåp, kök, skåp, etc., och kan användas för att hänga olika föremål, såsom lockar, hattar, kläder, badrockar, nycklar, paraplyer, hårtorkar, ryggsäckar etc. Perfekt för att spara utrymme!

4. Estetisk attraktion: Den eleganta designen och den utmärkta finishen på denna klistermärkekrok är ett konstverk, som inte kommer att förstöra väggens skönhet, men kommer att bidra till att ändra stilen i rummet.

5. Produktparametrar självhäftande krok storlek: 4,5 x 4,5 x 2,3 cm Paketinnehåll: 1 självhäftande krok.

tesa® Ekkro Handtuchhaken, verchromt, inkl. Klebelösung - tesa

tesa® Loxx Handtuchhaken ohne Bohren, verchromt, inkl. Klebelösung

Handtuchhaken

Haken ohne Bohren fürs Bad günstig kaufen bei REUTER

Auxmir Handtuchhaken 4 Stück Handtuchhalter ohne Bohren

6 Stück Haken Selbstklebend, Handtuchhaken Haken, Selbstklebend

4 Stück Klebehaken, selbstklebende Handtuchhaken, Bad

Hoenart Handtuchhaken 6 Stück Klebehaken Handtuchhalter Wandhaken

Selbstklebender handtuchhaken - .de

Hoenart Handtuchhaken 6 Stück Klebehaken Handtuchhalter Wandhaken

Handtuchhaken ohne Bohren zum Kleben von tesa

Silver Handtuchhalter im Preisvergleich