Suche

Knog Blinder Twinpack Satz von Lichtern, X - MTBIKER Shop

€ 34.00 · 4.5 (80) · Auf Lager

Označiť nový Blinder za veľmi jasné svetlo, je slabé slovo. S využitím novej technológie COB má nový Blinder úchvatných 200 lúmenov predný / 100 lúmenov zadný, ktoré zaistia, že budete bezpečne vidieť za všetkých svetelných podmienok. Je vybavený mriežkovým vzorom, vďaka ktorému je jedným z najviac graficky individuálnych svetiel Knog. Blikačka má 8 rôznych režimov a je k dispozícii ako samostatné predné svetlo, zadné svetlo, alebo sada predného a zadného svetla, aby vytvoril jedinečný pár.
Knog Blinder Twinpack sada svetiel Označiť nový Blinder za veľmi jasné svetlo, je slabé slovo. S využitím novej technológie COB má nový Blinder úchvatných 200 lúmenov predný / 100 lúmenov zadný, ktoré zaistia, že budete bezpečne vidieť za všetkých svetelných podmienok. Je vybavený mriežkovým vzorom, vďaka ktorému je jedným z najviac graficky individuálnych svetiel Knog. Blikačka má 8 rôznych režimov a je k dispozícii ako samostatné predné svetlo, zadné svetlo, alebo sada predného a zadného svetla, aby vytvoril jedinečný pár.

Knog Oi Bell Klassische Glocke Eine einzigartige Türklingel, die mit ihrem Design und dem abgestimmten Klang absolut konkurrenzlos ist.

Knog Oi Bell Classic Klinkel, klein, silber

Knog Blinder Twinpack Satz von Lichtern, X - MTBIKER Shop

Fahrradlichter und Fahrradbeleuchtung - MTBIKER Shop - MTBIKER Shop

Knog Gear For The Road, Trail & Outdoors

Blinder Mini Bike Light Twinpack, LED Rechargeable

Knog Gear For The Road, Trail & Outdoors

KNOG Lampenset Blinder Mini Square Twinpack, 37,50 €

Knog PLUGGER Twinpack Satz von Lichtern - MTBIKER Shop

Knog Blinder Twinpack Satz von Lichtern, square - MTBIKER Shop

KNOG Lampenset Plug TwinPack, 37,50 €